Hyttetur

Skrevet 24.07.2013 i kategorien Blogg - 21 kommentarer


Nå er vi i Drøbak på hyttetur ! Ok. Dette er ikke akkurat en vanlig hytte! Jeg kaller det et luksushus fordi det er så utrolig fint her. Jeg er her med kjære svigermor, hennes mann, dems to sønner og en som heter Daniel. Jeg vil bare dele noen bilder av det vi gjør her nede. Jeg har det utrolig koselig her :) skal hjem i morgen for har jobb hele helgen :)

Det var noen bilder ! Vi har også fisket krabber, spist ute og slappet av. Nå sitter jeg i stuen og leser litt :) for øyeblikket leser jeg en historiebok som heter tidslinjer 1+2. Det er en bok til faget jeg skal studere i karibien, men jeg har startet å lese tidlig i år :) I kveld skal vi grille nede på brygga. Spise reker, blåskjell med mer! Blir koselig :) ha en fin kveld! :)))

En ny start!

Skrevet 18.07.2013 i kategorien Blogg - 15 kommentarer


Hei og velkommen til min blogg! :)

Mitt navn er Malin Angelica! Jeg har tidligere blogget på samme plattform, men jeg valgte å legge den ned pga en del uheldige hendelser, men har nå bestemt meg for at jeg vil blogge igjen.

Jeg vet ikke enda hvor ofte jeg kommer til å blogge, men jeg vil starte med å fortelle dere hvorfor jeg plutselig har bestemt meg for at jeg vil blogge igjen. Jeg kan starte med å fortelle dere at dette kommer til å bli en reise og studie blogg. Mine tre forrige innlegg har vært bilder med nedtelling og jeg har skrevet smått hvor jeg skal. 

Nå har jeg gått et halvt år som privatist på sonans i Oslo fordi jeg vil gjøre utdannelsen min så godt som jeg bare klarer! Hvem hadde trodd at jeg skulle få en 5'er i naturfag muntlig eller en 4'er i samfunnsfag muntlig? wow! jeg er stolt av meg selv. Jeg er mye smartere enn jeg trodde selv og trives veldig med å utdanne meg. Jeg har fortsatt samme jobben som jeg hadde før. Jeg dedikerer omtrent all min fritid til jobben fordi det er noe jeg elsker(er servitør). 

Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen og det er grunnen til at bloggen er igang! Jeg er så utrolig spent fordi om 25 dager reiser jeg til den dominikaske republikk fordi jeg skal studere!:D ååh, dette er så utrolig herlig. Jeg skal bo i karibien med andre flotte norske studenter. Jeg vil bruke bloggen min til å fortelle hvordan det er å studere i utlandet, men også for at venner, bekjente og familien min skal kunne følge med på hva jeg gjør. Jeg reiser ned alene. Jeg kjenner ingen enda, men snakker med ei nydelig jente som jeg skal møte på gardemoen ettersom vi skal ta samme fly. Det er veldig dyrt hvis jeg skal ringe eller sende meldinger til alle jeg kjenner imens jeg er der nede så derfor er dette også en bra ting med tanke på kommunikasjon.  

 

Skolen jeg skal reise med heter studyaway. Det er en Norsk skole og jeg har allerede meldt meg inn i alt av facebook grupper, fått all informasjon, begynt å pakke klær, handla inn 300(hah) strandkjoler, bikinier +++++.... Jeg har tatt vaksiner, skaffet meg en supergod forsikring og forhåndsbestilt meg flysete ved vinduet ettersom jeg MÅ sitte ved vinduet når jeg flyr.

Utenom studie tiden der nede har jeg også allerede planlagt hva jeg skal bruke fritiden til. Det blir en god del lesing på fritiden i tillegg til alt annet vi skal gjøre, men jeg skal ikke akkurat hjem derfra på en stund så imens jeg lever livet i herlige karibien skal jeg dykke, bade med deilfiner, klatre og mest av alt vil jeg virkelig lære meg kunsten av å surfe! Stedet jeg skal på heter cabarete! Verdensklasse innenfor surfing. Jeg vil oppleve alt jeg kan imens jeg er der nede og dette skal bloggen min få være med på.

Jeg har kjøpt meg alle skolebøkene som trengs. Jeg leser allerede hver dag nå fordi jeg vil ligge langt forran! Håper jeg kan klare en 5'er når det kommer til eksamen i disse fagene. 

Helt ærlig, jeg er i hundre! Gleder meg så mye til å studere. Ikke bare til å studere, men alle de flotte menneskene jeg kommer til å treffe! Hele følelsen av å bli integrert i et nytt samfunn. 

På bildet under kan du ser hvor jeg skal bo:)

Jeg reiser med flyet fra gardemoen klokken 09.25 den 13 august. Har bestilt et fly tilbake igjen den 09 november. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg rett i arbeid igjen i 2 mnd fordi i juletider er det veldig travelt på jobb! Noe jeg ser frem til. Jeg skal også til Norge i denne perioden fordi jeg skal ta eksamen via privatistweb, men i januar reiser jeg tilbake til karibien for å studere mer. 

Jeg har en herlig tid i vente med studie og arbeid! kanskje dere følger med og blir en del av det hele! har bestilt meg HERO3 (gopro) black edition så jeg skal sørge for at uansett om jeg er 10 meter over eller 10 meter under havet så kommer det på denne bloggen. 

 

Måtte eventyret begynne! Karibien, here i come!:) 

 

??????

Skrevet 18.07.2013 i kategorien Blogg - Kommenter her


Tiden flyr

Skrevet 16.07.2013 i kategorien Blogg - 6 kommentarer


Her skjer det ting!

Skrevet 03.07.2013 i kategorien Blogg - 12 kommentarerSom ganske mange har fått med seg så har det plutselig blitt endringer her i dag. Japp! det stemmer. :) kommer en overraskelse senere! har mye å jobbe med her. seeyah!

 

 

ok. i dag er det ikke 1 mnd og 11 dager. men 1 mnd og 9 dager: D

Mitt navn er Malin Angelica! ✞ 19 år gammel. Statusen er singel, bloggen skal handle om reise ツ


VENNER?
Klikk her» blogg.no

MAIL?
Klikk her» blogg.no

DESIGN

KATEGORIER

hits