Yoga, spinning, sol, SALAMANDER

Hei igjen bloggen!

2 dager siden nå? Vel! Dagene her kan bli litt hektiske og travle til tider så det er ikke alltid like lett å oppdatere bloggen min, men jeg gjør så godt jeg kan. Denne gangen blogger jeg ikke for å få lesere, men rett å slett fordi det er som min egen reisedagbok. Det er også en super mulighet for andre yngre/eldre som vurdere utdanning i utlandet eller med studyaway.

So far, so good! 

Nå kom jeg akkurat hjem fra en 45 minutter med spinning. I dag var jeg på min første spinningtime her nede sammen med 2 andre elever som også vil ta spinning fast. Vi tar spinning via noe som heter spinningcabarete.com som i mine øyne var utrolig bra og til å anbefale. Vår instruktør var da amerikansk så man trenger ikke kunne snakke flytende spansk eller noe sånn. Man drar dit, får instrukser så i tillegg er første timen gratis. Men vi er alle fast bestemt på at dette vil vi gjøre 2-3 ganger i uken. Regner med at det blir 2 ganger og grunnen til det er fordi vi også har yoga 3 ganger i uken. 

 

Her nede går man i bikini 90% av tiden så det er kanskje greit om man har en litt snexy stump? neida. Trening er generelt bra for kroppen og det gir mye energi og god søvn. Så som jeg nevnte over så har vi yoga 3 ganger i uken. Yoga er ikke slitsomt, men det er veldig vanskelig. Man strekker og bruker muskler som man ikke engang vet at man har! man blir støl omtrent imens man holder på de første gangene, men tilslutt så går det vel helt greit. JEg er veldig myk, tøyelig? fra før av så for meg var noen av øvelsene veldig deilig og avslappende imens andre slet jeg mer med da balansen min ikke er helt til å skryte av enda.  Vi har yoga i 1 time 3 ganger i uka om jeg ikke husker helt feil?. Er ihvertfall også noe jeg vil anbefale!

 

 

SÅ tenkte jeg at jeg skulle snakke litt om skolen for den er jo faktisk grunnen til at jeg er her selvom det ofte kan føles ut som en vanlig 2 ukers ferie! Det har enda ikke gått helt opp for meg at jeg ikke skal hjem herfra på lenge, men det kommer vel med tiden. I dag har jeg tatt noen bilder av skolen vår! det ser veldig enkelt og greit ut der. Det er da kun norske elever siden jeg reiser med en norsk skole! Studyaway er da norsk! 
Det er veldig intensiv læreplan vi følger. En sånn skole er ikke for alle. F.eks jeg tar historie som er et 2 års pensum på 3 mnd. Det er et stort, tungt fag å jobbe med, men om man virkelig er innstilt så klarer man det. Jeg har fremføring om de store oppdagelsene allerede nå på fredag. Og om føydalsamfunnet! I mattematikk starter vi nesten på et nytt kapittel hver dag så jeg føler jeg henger litt etter, men jeg prøver så godt jeg kan å lære meg det som skal til etter skolen. Også å forberede meg før neste time. Her nede skal man beregne å gjøre like mye lekser når man kommer hjem fra skolen som man har timer på skolen. Altså har man 3 timer matte på skolen, bør man helst gjøre 3 timer matte når man kommer hjem fra skolen! Foreløpig syntes jeg det går veldig fint! Jeg er mye flinkere enn jeg har gitt meg selv credit for!  

Skal bestå eksamen med 6!!! nei. det er kanskje et litt høyt mål for meg selv? Men vi får se! 

 

I går var jeg og Therese og fikset neglene våres! Jeg hadde jo litt lange negler fra før av, men her nede har de blitt så stygge og tynne så jeg valgte og ta akryl. Vi begge valgte og ta akryl negler. Her nede kostet det kun ca 40 norske kroner og i tillegg gjorde de det så fort! JEg er veldig fornøyd med reslutatet. Jeg valgte design på 2 av fingrene mine. 2 små rosa blomster med glitter i midten. Ikke for mye, men ble supersøtt og veldig fint :) Stedet ligger rett ved siden av her vi bor (hummingbird). 

 Spist toblerone.. om det skrives sånn. hmm. jaja ! man ser jo det når jeg har sjokolade på hånden. Så det ikke før nå som jeg fikk bildet opp i 900px. 

Så har jeg funnet meg en liten romkamerat i dag ! det kom en superliten salamander inn på rommet vårt i sta som var superfotogen. Jeg kunne omtrent klappe den også selvom den gikk litt. Jeg ventet litt med å slippe den ut fordi en photoshoot med meg tar ofte litt tid. Jeg tar alle bildene mine med iphone 5! Jeg har kjøpt meg en ekstremt fancy linse til Iphone 5 som tar makro bilder, fisheye bilder og widescreen bilder. Disse bildene som jeg har tatt av salamanderen er tatt med makro linsen til tlf.

 

Jeg la også ut en video av den i sta på instagram (malinelskerlucas).

 

søt, ikke sant? 

Det er mange her. Dette er den minste jeg har sett hittil for de kan komme opp i en ganske stor størrelse. 
Utenom alt dette så har vi vært på stranden, laget oss deilig mat hjemme i leiligheten vår siden nå har vi endelig fått handlet inn litt forskjellig kjøkkenutstyr. I dag har vi spist spaghetti og kjøttdeig! I går var det egg og bacon. Første uken var vi ute og spiste hver dag, men nå begynner vi å tenke litt mer økonomisk så derfor lager vi middag selv hjemme :))

 Nå er klokka 21.30 her. 03.30 i norge! 
Så nå må jeg legge fra meg bloggen fordi jeg og Therese skal gjøre ferdig matteleksene våre så vi har dagen fri i morgen. Ønsker dere alle en fin kveld! Og kos dere i kalde norge. På lørdag blir det ca 50 grader her så jeg må forberede meg til å bli kokt!

Nattinatt <3

 

 

 

 

:D:D


 

Annki

22.08.2013 kl.06:59

Stå på å gjør ditt beste! Går selv uten noe fag og vet ikke hva jwg vil drive med så misunner deg veldig som gjør det du gjør!!

- Fatt mot og alt går bra!

- " I en kamp med blod og styrke, kjemper selv guder

forgjeves" :)

Skriv kommentar til dette innlegget

Mitt navn er Malin Angelica! ✞ 19 år gammel. Statusen er singel, bloggen skal handle om reise ツ


FACEBOOK?
Klikk her» blogg.no

MAIL?
Klikk her» blogg.no

DESIGN

hits