oppdrag "finn de andre!"

haha! ok. Jeg har nesten akkurat våknet her nede  og jeg finner ingen. Vi starter til forskjellige skoletider og i dag starter ikke jeg før 13. 

klokka her er 10 nå imens hos dere er den 16! Noen av de andre studentene er allerede på skolen, men det er jeg og 2 andre jenter som har helt lik timeplan, men når jeg gikk ut i dag hørte jeg bare vaskehjelpen som snakka superhøyt på spansk, men ikke en eneste elev?. HVOR ER DERE? haha. Jeg har ikke tlf nr dems heller. Har glemt og lagre de nye spanske mobilnr til folka.
Jaja. Her nede kan det være litt risikabelt å gå rundt alene. Man skal helst ikke gjøre det. Folk her er fattige, de vet hvem vi er fordi studyaway gruppen er ganske kjent her så de vet at vi er fra Norge og at vi da er veldig rike. Men såklart, det går som regel fint! Det er bare det at man skal passe litt ekstra på at man ikke tar på seg mye diamanter, går i bakgater alene ovosv. Egt mye av det samme som i Norge, men litt værre her. 

Ok. så nå sitter jeg her alene med hunden vår som heter Prinsessa! Hun er vår vakthund som reagerer hver gang det kommer noen ved porten vår. Vi sitter og gjør matte lekser fordi det er matte jeg skal ha senere i dag. 
Jeg skal straks gjøre meg ferdig så skal jeg gå en tur i banken og ta ut litt pæng så får jeg håpe de andre kommer tilbake. Ellers er det midt på dagen her med steikende sol og 31 grader, så kanskje jeg tar en tur på stranden. Det ligger en kort gåavstand fra hvor jeg bor, så det er ikke noe farlig at jeg går dit alene. Jeg bare føler meg litt viggo. 

Mens jeg skriver så kommer vår yoga instruktør inn! Ok. Hun snakker ihvertfall Engelsk! Jeg kan ikke så mye spansk enda så jeg får spørre om hun vet hvor de andre er.

Hun sa at de sikkert bare var en tur på stranden eller borte på skolen.
Planene for dagen blir vel at etter skolen skal vi ut og handle inn litt mere mat, så skal vi fikse neglene våre. Her koster en fransk manikyr ca 40 kr tror jeg så det er ikke akkurat dyrt. Utenom det så vet jeg ikke hva vi skal enda. Får vente til jeg finner rom kameraten min! Eller jeg vet hvor hun er da. Hun er på skolen og har spansk, men vi har matte sammen senere i dag. Neste tidspunkt jeg kommer til å blogge på så kan det hende dere allerede sover med tanke på at dere ligger 6 timer forran oss.

 

Hehe! sånn går det når man kjeder seg alene. Jeg må inn på badet mitt å vinke til dere! Men nå stikker jeg på min egne lille utflukt. Tar meg en moto og begynner oppdrag " Finn de andre!". Hejdå <3

 

Susann

19.08.2013 kl.18:29

Ser ut som du har det kjempe bra der borte! :D Liker at du er begynt å blogge igjen! Å håper du fant de andre :)

Tuppa:)

21.08.2013 kl.10:55

Så godt å se at du er i gang med skole og utdanning Malin:) Ser ut som om denne type utdanning er riktig for deg. Du er flink! Stå på! Er sikker på at du greier det du vil her i livet. Ha en super uke. Lær masse!

Skriv kommentar til dette innlegget

Mitt navn er Malin Angelica! ✞ 19 år gammel. Statusen er singel, bloggen skal handle om reise ツ


FACEBOOK?
Klikk her» blogg.no

MAIL?
Klikk her» blogg.no

DESIGN

hits