En ny start!

Hei og velkommen til min blogg! :)

Mitt navn er Malin Angelica! Jeg har tidligere blogget på samme plattform, men jeg valgte å legge den ned pga en del uheldige hendelser, men har nå bestemt meg for at jeg vil blogge igjen.

Jeg vet ikke enda hvor ofte jeg kommer til å blogge, men jeg vil starte med å fortelle dere hvorfor jeg plutselig har bestemt meg for at jeg vil blogge igjen. Jeg kan starte med å fortelle dere at dette kommer til å bli en reise og studie blogg. Mine tre forrige innlegg har vært bilder med nedtelling og jeg har skrevet smått hvor jeg skal. 

Nå har jeg gått et halvt år som privatist på sonans i Oslo fordi jeg vil gjøre utdannelsen min så godt som jeg bare klarer! Hvem hadde trodd at jeg skulle få en 5'er i naturfag muntlig eller en 4'er i samfunnsfag muntlig? wow! jeg er stolt av meg selv. Jeg er mye smartere enn jeg trodde selv og trives veldig med å utdanne meg. Jeg har fortsatt samme jobben som jeg hadde før. Jeg dedikerer omtrent all min fritid til jobben fordi det er noe jeg elsker(er servitør). 

Nå er det ikke lenge til skolen begynner igjen og det er grunnen til at bloggen er igang! Jeg er så utrolig spent fordi om 25 dager reiser jeg til den dominikaske republikk fordi jeg skal studere!:D ååh, dette er så utrolig herlig. Jeg skal bo i karibien med andre flotte norske studenter. Jeg vil bruke bloggen min til å fortelle hvordan det er å studere i utlandet, men også for at venner, bekjente og familien min skal kunne følge med på hva jeg gjør. Jeg reiser ned alene. Jeg kjenner ingen enda, men snakker med ei nydelig jente som jeg skal møte på gardemoen ettersom vi skal ta samme fly. Det er veldig dyrt hvis jeg skal ringe eller sende meldinger til alle jeg kjenner imens jeg er der nede så derfor er dette også en bra ting med tanke på kommunikasjon.  

 

Skolen jeg skal reise med heter studyaway. Det er en Norsk skole og jeg har allerede meldt meg inn i alt av facebook grupper, fått all informasjon, begynt å pakke klær, handla inn 300(hah) strandkjoler, bikinier +++++.... Jeg har tatt vaksiner, skaffet meg en supergod forsikring og forhåndsbestilt meg flysete ved vinduet ettersom jeg MÅ sitte ved vinduet når jeg flyr.

Utenom studie tiden der nede har jeg også allerede planlagt hva jeg skal bruke fritiden til. Det blir en god del lesing på fritiden i tillegg til alt annet vi skal gjøre, men jeg skal ikke akkurat hjem derfra på en stund så imens jeg lever livet i herlige karibien skal jeg dykke, bade med deilfiner, klatre og mest av alt vil jeg virkelig lære meg kunsten av å surfe! Stedet jeg skal på heter cabarete! Verdensklasse innenfor surfing. Jeg vil oppleve alt jeg kan imens jeg er der nede og dette skal bloggen min få være med på.

Jeg har kjøpt meg alle skolebøkene som trengs. Jeg leser allerede hver dag nå fordi jeg vil ligge langt forran! Håper jeg kan klare en 5'er når det kommer til eksamen i disse fagene. 

Helt ærlig, jeg er i hundre! Gleder meg så mye til å studere. Ikke bare til å studere, men alle de flotte menneskene jeg kommer til å treffe! Hele følelsen av å bli integrert i et nytt samfunn. 

På bildet under kan du ser hvor jeg skal bo:)

Jeg reiser med flyet fra gardemoen klokken 09.25 den 13 august. Har bestilt et fly tilbake igjen den 09 november. Når jeg kommer hjem igjen skal jeg rett i arbeid igjen i 2 mnd fordi i juletider er det veldig travelt på jobb! Noe jeg ser frem til. Jeg skal også til Norge i denne perioden fordi jeg skal ta eksamen via privatistweb, men i januar reiser jeg tilbake til karibien for å studere mer. 

Jeg har en herlig tid i vente med studie og arbeid! kanskje dere følger med og blir en del av det hele! har bestilt meg HERO3 (gopro) black edition så jeg skal sørge for at uansett om jeg er 10 meter over eller 10 meter under havet så kommer det på denne bloggen. 

 

Måtte eventyret begynne! Karibien, here i come!:) 

 

annabib

18.07.2013 kl.21:46

Lykke til med bloggen :)

19.07.2013 kl.00:24

Kult. Hva skal du studere?;)

MALIN ANGELICA

19.07.2013 kl.01:08

Anonym: realfag :)

unni

19.07.2013 kl.23:03

Så bra Malin. Det blir en ny start for deg, høres veldig bra ut!! =) Det beste du kan gjøre for lucas er å få orden på livet ditt =) Lykke til =)

Therese

20.07.2013 kl.00:55

Vakreste Malin! Har fulgt med på bloggen din i mange år, og bare ventet på

at du skulle komme tilbake til bloggen igjen! Håper du får verdens fineste tur!

Vær stolt av deg selv! Only sky is the limit! :)

Nathalie Sofie

20.07.2013 kl.19:37

har du ennå omsorgen får Lucas? håper virkeligen du har det får du er ein fantasiske mor!!!! ikkje bry deg om hva andre sier du vett godt selv koss flinke og fantasiske mor du er!!!!!!!!! jeg bare digger deg !! kjempe bra at du har begynt og blogge igjen !!!! digger deg!!Og når Lucas blir store så kan han sei stolt at du e morå hans og at du ble ung mor og du klarte det heilt bra ! uansett hva som har skjedd så er du og vil alltid være moren til Lucas ! Han er nokk stolt over deg! og du over han! må si det en gang til jeg digger deg! du er ein heilt fantasiske mor! :* håper alt går bra med deg og dine! men det gjør det vel håper jeg? :)

MALIN ANGELICA

21.07.2013 kl.14:48

Nathalie Sofie: hei. Takk for alle komplimenter. :)) vil ikke snakke om gullet mitt her. Håper det er forståelig. :)) alt er bra med meg ! Jeg står på. Leverer det beste jeg kan! Takk igjen :)

Nathalie Sofie

22.07.2013 kl.22:51

Heilt fårståeligt det vettu stå på videre du !!! :*

Anonym

26.07.2013 kl.23:54

Så kjekt å lese! God tur og masse lykke til med skolen! :-)

MALIN ANGELICA

27.07.2013 kl.10:03

Anonym: takktakk :D

Liz

04.08.2013 kl.00:21

Så flott å høre at du jobber mot et mål, Malin! Heier på deg!

Linda

07.08.2013 kl.23:03

du er utrolig sterk jente malin! heier på deg, både med studier og kampen om og få tilbake lucas. syns det er trist mange tror du har gitt ham opp bare for du ikke blogger om han. kanskje du burde hatt ETT innlegg om han, for og faktisk forklare dustene som ikke forstår at han er i ditt hjerte, hjerne og i dine fremtidsplaner hele tiden, selvom du ikke prater om han hele tiden..!

MALIN ANGELICA

08.08.2013 kl.03:01

Linda: får se etterhvert :) ikke gitt opp på noen måter. Skal snart i retten igjen ! Er en lang kamp. Men verdt det!

Maria

10.08.2013 kl.22:27

Du virker så flink , det må jeg si. Du står jo på med både skole og jobb og virker veldig målrettet. Att du ikke har omsorgen for DITT eget barn er bare helt hinsides , barnevernet gjør så utrolig mange feil og barn under den " hjelpe " etaten blir ofte svært skadelidende.

Jeg hadde hvertfall aldri latt BV fått kloa i og fått beholdt mitt barn , det hadde vært over mitt lik !! Ta ungen DIN med deg og reise til utlandet , staten eier ikke barnet DITT .. Og med mindre barn blir misbrukt fysisk / psykisk eller utsatt for grov omsorgssvikt (noe jeg neppe tror din gutt har blitt ) så har ikke BV noe med og blande seg inn i familier og deres oppdragelse og gjøre .. Det finnes mange måter og oppdra barn på , og langt fra bare en vei som er riktig. Skremmende utvikling av staten så lett skal kunne ta barn bort fra foreldre og storfamilien.

Stå på Malin , ønsker deg og din sønn alt det beste :) Håper du snart har han hjemme , for tiden går jo og har blir jo eldre .. Ikke minst så er han ditt barn og hører dermed hjemme hos deg eller barnefar.

Nita

07.10.2013 kl.21:45

Flott at du har begynt å studere.. Alltid visst at det bor mer i deg... Har en følelse av at vanskelige ting kommer til å ordne seg for deg hvis du tar tiden til hjelp og står på det du kan for å vise hva du kan og står for.. Du er på rett spor nå!

Skriv kommentar til dette innlegget

Mitt navn er Malin Angelica! ✞ 19 år gammel. Statusen er singel, bloggen skal handle om reise ツ


FACEBOOK?
Klikk her» blogg.no

MAIL?
Klikk her» blogg.no

DESIGN

KATEGORIER

hits